Σας καλωσορίζουμε στο Ιστολόγιο που δημιούργησε ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας. Ο χώρος αυτός φιλοδοξεί να φιλοξενεί εκτός από τις ανακοινώσεις του Δ.Σ. και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τα μέλη.

Είναι μία προσπάθεια για καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των συναδέλφων με τη χρήση των εργαλείων που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία. Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα νέο τόπο συνάντησης των Χημικών Μηχανικών της Μαγνησίας και να στηρίξουμε τα μέλη μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Όσοι συνάδελφοι, μέλη ή μη, θα θέλατε να αναρτήσετε κάποιο κείμενο με τις απόψεις σας , για επιστημονικά θέματα, κάποια πρόταση ή και καταγγελία, μπορείτε να στείλετε το κείμενό σας στο email του συλλόγου.

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να ενωθείτε μαζί μας: Facebook, Linkedin, twitter

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ του συλλόγου

Μαγγιώρης Δημήτρης, Πρόεδρος
Χατζηιορδάνου Πέτρος, Γραμματέας
Γεωργιάδη Αριστέα, Ταμίας
Κορώνας Ευάγγελος, Μέλος
Μπρούζγου Αγγελική, Μέλος

FORUM Χημικών Μηχανικών

Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015

Αγαπητοί συνάδελφοι-ες,

Στα τελευταία χρόνια που διανύει ο Σύλλογος μας, η πληροφόρηση για σημαντικά θέματα που μας αφορούν, ήταν άμεση και διαρκής.
Ως μέλος του Συλλόγου και παλιός Πρόεδρος θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλο το Δ.Σ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Μαγγιώρη για την ενημέρωση αυτή.
Επίσης ευχαριστώ τον Πρόεδρο γιατί έχει αποδείξει στην πράξη ότι είναι αρωγός σε κάθε συνάδελφο που αναζητά εργασία αλλά και οποιαδήποτε συναδελφική πληροφόρηση.

Δημήτρη η ανθρωπιά μένει...οι πράξεις μένουν.

Με εκτίμηση

Νάσος Καραχάλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου