Σας καλωσορίζουμε στο Ιστολόγιο που δημιούργησε ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας. Ο χώρος αυτός φιλοδοξεί να φιλοξενεί εκτός από τις ανακοινώσεις του Δ.Σ. και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τα μέλη.

Είναι μία προσπάθεια για καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των συναδέλφων με τη χρήση των εργαλείων που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία. Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα νέο τόπο συνάντησης των Χημικών Μηχανικών της Μαγνησίας και να στηρίξουμε τα μέλη μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Όσοι συνάδελφοι, μέλη ή μη, θα θέλατε να αναρτήσετε κάποιο κείμενο με τις απόψεις σας , για επιστημονικά θέματα, κάποια πρόταση ή και καταγγελία, μπορείτε να στείλετε το κείμενό σας στο email του συλλόγου.

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να ενωθείτε μαζί μας: Facebook, Linkedin, twitter

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ του συλλόγου

Μαγγιώρης Δημήτρης, Πρόεδρος
Χατζηιορδάνου Πέτρος, Γραμματέας
Γεωργιάδη Αριστέα, Ταμίας
Κορώνας Ευάγγελος, Μέλος
Μπρούζγου Αγγελική, Μέλος

FORUM Χημικών Μηχανικών

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012

Περί Ποιότητας...

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Εγκαινιάζω αυτή τη στήλη στο ιστολόγιο με άρθρα που εστιάζουν σε ζητήματα ποιότητας, εσωτερικού ελέγχου και διαμόρφωσης εγκαταστάσεων με βάση τα διεθνή πρότυπα.
Καταθέτοντας την επαγγελματική μου εμπειρία, θα προσπαθήσω να συνεισφέρω, στον εμπλουτισμό γνώσης, ιδιαίτερα σε εκείνους τους συναδέλφους που ασχολούνται ή θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο πεδίο της Ποιότητας.
Στη προσπάθεια μου αυτή θεωρώ ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμη και διαφωνία κάθε συναδέλφου.
Παρότι είναι φιλόδοξο το σχέδιο τακτικής αρθρογραφίας, θα προσπαθήσω να δημοσιεύω ένα άρθρο κάθε μήνα, ξεκινώντας από το Νέο έτος.

Καλή ακρόαση...

NasosKarlos


1 σχόλιο:

  1. Νάσο, περιμένουμε με ανυπομονησία τα άρθρα σου για να τα σχολιάσουμε και προπαντός να τα διαβάσουμε.
    Ελπίζω και οι άλλοι συνάδελφοι να ακολουθήσουν το παράδειγμά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή