Σας καλωσορίζουμε στο Ιστολόγιο που δημιούργησε ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας. Ο χώρος αυτός φιλοδοξεί να φιλοξενεί εκτός από τις ανακοινώσεις του Δ.Σ. και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τα μέλη.

Είναι μία προσπάθεια για καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των συναδέλφων με τη χρήση των εργαλείων που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία. Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα νέο τόπο συνάντησης των Χημικών Μηχανικών της Μαγνησίας και να στηρίξουμε τα μέλη μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Όσοι συνάδελφοι, μέλη ή μη, θα θέλατε να αναρτήσετε κάποιο κείμενο με τις απόψεις σας , για επιστημονικά θέματα, κάποια πρόταση ή και καταγγελία, μπορείτε να στείλετε το κείμενό σας στο email του συλλόγου.

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να ενωθείτε μαζί μας: Facebook, Linkedin, twitter

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ του συλλόγου

Μαγγιώρης Δημήτρης, Πρόεδρος
Χατζηιορδάνου Πέτρος, Γραμματέας
Γεωργιάδη Αριστέα, Ταμίας
Κορώνας Ευάγγελος, Μέλος
Μπρούζγου Αγγελική, Μέλος

FORUM Χημικών Μηχανικών

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

Οργάνωση Σεμιναρίων στο Περ/κό Τμήμα Μαγνησίας

Αγαπητέ κύριε Φλέγκα,
Σας εύχομαι καλό φθινόπωρο και καλή επιτυχία στον Σύλλογο.
Όπως σας είχα ενημερώσει το Κέντρο έχει προγραμματίσει αρκετά σεμινάρια Αθήνα όπου είναι η έδρα του και μερικά από αυτά Θεσσαλονίκη. Επισυνάπτεται ο προγραμματισμός και αν θέλετε μπορείτε να τον αναρτήσετε στο site.
Αναμένω λοιπόν και τα δικά σας νέα, μιας και μου είχατε πει ότι σκέφτεστε τέτοιες δράσεις στο ΠΤ.. Υπάρχει κάποια εξέλιξη ώστε να το προετοιμάσουμε?

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Εύα Φωτοπούλου

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των σεμιναρίων από Σεπτέμβριο - Δεκέμβριο 2010, εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου