Σας καλωσορίζουμε στο Ιστολόγιο που δημιούργησε ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας. Ο χώρος αυτός φιλοδοξεί να φιλοξενεί εκτός από τις ανακοινώσεις του Δ.Σ. και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τα μέλη.

Είναι μία προσπάθεια για καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των συναδέλφων με τη χρήση των εργαλείων που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία. Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα νέο τόπο συνάντησης των Χημικών Μηχανικών της Μαγνησίας και να στηρίξουμε τα μέλη μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Όσοι συνάδελφοι, μέλη ή μη, θα θέλατε να αναρτήσετε κάποιο κείμενο με τις απόψεις σας , για επιστημονικά θέματα, κάποια πρόταση ή και καταγγελία, μπορείτε να στείλετε το κείμενό σας στο email του συλλόγου.

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να ενωθείτε μαζί μας: Facebook, Linkedin, twitter

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ του συλλόγου

Μαγγιώρης Δημήτρης, Πρόεδρος
Χατζηιορδάνου Πέτρος, Γραμματέας
Γεωργιάδη Αριστέα, Ταμίας
Κορώνας Ευάγγελος, Μέλος
Μπρούζγου Αγγελική, Μέλος

FORUM Χημικών Μηχανικών

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεδρίαση Δ.Σ. Π.Τ.ΠΣΧΜ


Συνάδελφοι και Συναδέλφισες, Γεια σας

Είναι η πρώτη φορά που επικοινωνούμε μετά τις θερινές διακοπές, οι οποίες εάν και σύντομες για μένα, προσωπικοί λόγοι με κράτησαν μακριά μέχρι τώρα.
Ελπίζω να περάσατε καλά, να ξεκουραστήκατε και να πήρατε δυνάμεις για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που μας περιμένουν.
Εύχομαι καλό χειμώνα και καλή επιτυχία στις προσπάθειες του Συλλόγου μας που όλοι μαζί ξεκινήσαμε.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου θα συνεδριάσει την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, ώρα 8:30 μ.μ. στο ΤΕΕ Μαγνησίας.

Παρακαλούνται όλα τα μέλη που μπορούν να πάρουν μέρος.

Πρέπει να ολοκληρώσουμε το συντομότερο το μητρώο των μελών (αυτό του ΤΕΕ έχει αρκετά λάθη όπως διαπίστωσα), για να μπορέσουμε να οργανώσουμε κάποια εκδήλωση.
Σας αποστέλλω συνημμένα το μητρώο όπως έχει διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή και παρακαλώ πρώτα τα μέλη του Δ.Σ., που από ότι ξέρω ήδη έχουν κάνει αρκετή προεργασία σε αυτό το θέμα, να αποστείλουν ότι στοιχεία έχουν. Επίσης παρακαλούνται όλα τα μέλη εάν μπορούν να βοηθήσουν π.χ. για συναδέλφους του χώρου εργασία τους.

ΜΣΧ
Κώστας Φλέγκας, Πρόεδρος Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου