Σας καλωσορίζουμε στο Ιστολόγιο που δημιούργησε ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας. Ο χώρος αυτός φιλοδοξεί να φιλοξενεί εκτός από τις ανακοινώσεις του Δ.Σ. και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τα μέλη.

Είναι μία προσπάθεια για καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των συναδέλφων με τη χρήση των εργαλείων που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία. Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα νέο τόπο συνάντησης των Χημικών Μηχανικών της Μαγνησίας και να στηρίξουμε τα μέλη μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Όσοι συνάδελφοι, μέλη ή μη, θα θέλατε να αναρτήσετε κάποιο κείμενο με τις απόψεις σας , για επιστημονικά θέματα, κάποια πρόταση ή και καταγγελία, μπορείτε να στείλετε το κείμενό σας στο email του συλλόγου.

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να ενωθείτε μαζί μας: Facebook, Linkedin, twitter

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ του συλλόγου

Μαγγιώρης Δημήτρης, Πρόεδρος
Χατζηιορδάνου Πέτρος, Γραμματέας
Γεωργιάδη Αριστέα, Ταμίας
Κορώνας Ευάγγελος, Μέλος
Μπρούζγου Αγγελική, Μέλος

FORUM Χημικών Μηχανικών

Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011

Τι έγινε στην κοπή της πίτας

Η βραδιά της συνεστίασης κύλισε με πολύ κέφι από τους συναδέλφους και με την απρόσμενη μεγάλη συμμετοχή, έκανε τον σύλλογο να φαντάζει ωσάν από πριν να ήταν πάντα ενεργός. Αυτή την βραδιά, ο σύλλογος, δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τον διπλανό σύλλογο των δικηγόρων, που τυχαία συνέπεσε η κοπή της πίτας τους το ίδιο βράδυ.

Στην παρέα μας ήταν και ο κ. Σμυρνιούδης Δημήτρης, ο οποίος ήταν ο πρώτος πρόεδρος του συλλόγου μας. Όπως μας είπε, ο σύλλογος ξεκίνησε το 1982 και αριθμούσε γύρω στα 40 μέλη. Τότε υπήρχε μόνο το Ε.Μ.Π. Παρόλα αυτά ο σύλλογος τότε, ήταν από τους πρώτους συλλόγους μηχανικών που δημιουργήθηκαν και ήταν αρκετά ενεργός, με σεμινάρια, ημερίδες και συνεστιάσεις (τελικά υπήρχαν από τότε οι συναντήσεις). Από το παλιό ΔΣ παρών στο χορό είχε δώσει και ο κ. Πίσσιας Θωμάς.


Αν και λιγότεροι σε αριθμό, μόλις 30 άτομα, σε σχέση με το διπλανό σύλλογο που 
απαριθμούσε 45, ο σύλλογος μας γρήγορα έκανε αισθητή την παρουσία του με τις ζεμπεκιές του πρώτου μας προέδρου και μετά ακολούθησαν και άλλοι οι συνάδελφοι καθώς και ο τωρινός μας πρόεδρός ο Κώστας ο Φλεγκας, ενώ δεν έλειψαν και οι γυναίκες με την όμορφη παρουσία τους και τον χορό τους, όπως η γραμματέας μας η Αγγελική Μπρούζγου και η κ. Παπαμιχαήλ Κάλλη.

Η κοπή της πίτας έγινε μέσα σε επευφημίες για να βγάλει λόγο ο πρόεδρος και το φλουρί έπεσε στην κ. Παπαμιχαήλ Κάλλη, η οποία παρέλαβε θεωρητικά ως δώρο ένα ωραίο μεγάλο βιβλίο με φωτογραφίες από την φύση και το περιβάλλον (Ελλάδα η χώρα της ποικιλότητας του Ν.Γ.Πέτρου). 


Και λέμε θεωρητικά γιατί, μέσα στο κέφι μας και τον χορό μας, όταν έφυγε ξέχασε να το πάρει!!


Η μεγάλη αυτή παρέα, με την συνοδεία της καλής μουσικής, του φαγητού και του άκρατου οίνου, πέρασε όμορφα και όταν οι άλλοι φεύγανε ένας-ένας εμείς συνεχίζαμε αυξητικά το κέφι μας, τραγουδώντας, αρχής γενομένης με το φωνητικό δίδυμο Γιώργο Πολίτη και Παναγιώτη Σκούφογλου και έπειτα ακολούθησαν κι άλλοι, ώσπου στο τέλος έμειναν μόνο οι σερβιτόροι και τα αδειανά απέναντι τραπέζια να τραγουδάμε τετ-α-τετ με τους μουσικούς, το τελευταίο τους τραγούδι. Για να ακριβολογούμε είχε μείνει μόνο ο κιθαρίστας.

Η ώρα είχε πάει ήδη 3:00 και έπρεπε να φύγουμε. Η πρώτη συνεστίαση του συλλόγου μας, μετά από χρόνια, είχε τελειώσει αλλά τελείωσε με την προσδοκία για μία καλύτερη συνέχεια και συμμετοχή.

1 σχόλιο:

 1. Συγχαρητήρια για την υπέροχη βραδιά που οργανώσατε. Από ότι φαίνεται πρέπει να περάσατε πάρα πολύ καλά!!! Λυπάμαι που εκείνη την βραδιά δεν μπορέσαμε να έρθουμε....
  Ελπίζω να τα πούμε πολύ σύντομα στο Βόλο.

  Εύχομαι στον Σύλλογο τα καλύτερα γιατί η διάθεση υπάρχει αρκεί και τα μέλη να ενθαρρύνουν αυτή την προσπάθειά τους.

  Με φιλικούς χαιρετισμούς


  Ευτυχία Πανάγου

  ΑπάντησηΔιαγραφή