Σας καλωσορίζουμε στο Ιστολόγιο που δημιούργησε ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας. Ο χώρος αυτός φιλοδοξεί να φιλοξενεί εκτός από τις ανακοινώσεις του Δ.Σ. και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τα μέλη.

Είναι μία προσπάθεια για καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των συναδέλφων με τη χρήση των εργαλείων που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία. Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα νέο τόπο συνάντησης των Χημικών Μηχανικών της Μαγνησίας και να στηρίξουμε τα μέλη μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Όσοι συνάδελφοι, μέλη ή μη, θα θέλατε να αναρτήσετε κάποιο κείμενο με τις απόψεις σας , για επιστημονικά θέματα, κάποια πρόταση ή και καταγγελία, μπορείτε να στείλετε το κείμενό σας στο email του συλλόγου.

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να ενωθείτε μαζί μας: Facebook, Linkedin, twitter

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ του συλλόγου

Μαγγιώρης Δημήτρης, Πρόεδρος
Χατζηιορδάνου Πέτρος, Γραμματέας
Γεωργιάδη Αριστέα, Ταμίας
Κορώνας Ευάγγελος, Μέλος
Μπρούζγου Αγγελική, Μέλος

FORUM Χημικών Μηχανικών

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2011

Ενημερωτική Εκδήλωση: Φορολογικά θέματα Μηχανικών

 image  


            ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΟΛΟΣ 17/3/2011
            ΤΕΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
το Τεχνικό Επιμελητήριο Μαγνησίας συνεχίζοντας την προσπάθεια για ενημέρωση των μηχανικών, αποφάσισε να οργανώσει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: "Φορολογικά θέματα Μηχανικών ".
Την παρουσίαση του θέματος θα πραγματοποιήσει η κα Πέρρου Αικατερίνη, Δικηγόρος – Επιστημονικός Συνεργάτης του ΤΕΕ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011 με ώρα έναρξης 17:00 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας.
Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για όλα τα μέλη του ΤΕΕ.
 
Για το ΤΕΕ Μαγνησίας
Σωκράτης Αναγνώστου
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου