Σας καλωσορίζουμε στο Ιστολόγιο που δημιούργησε ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας. Ο χώρος αυτός φιλοδοξεί να φιλοξενεί εκτός από τις ανακοινώσεις του Δ.Σ. και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τα μέλη.

Είναι μία προσπάθεια για καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των συναδέλφων με τη χρήση των εργαλείων που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία. Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα νέο τόπο συνάντησης των Χημικών Μηχανικών της Μαγνησίας και να στηρίξουμε τα μέλη μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Όσοι συνάδελφοι, μέλη ή μη, θα θέλατε να αναρτήσετε κάποιο κείμενο με τις απόψεις σας , για επιστημονικά θέματα, κάποια πρόταση ή και καταγγελία, μπορείτε να στείλετε το κείμενό σας στο email του συλλόγου.

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να ενωθείτε μαζί μας: Facebook, Linkedin, twitter

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ του συλλόγου

Μαγγιώρης Δημήτρης, Πρόεδρος
Χατζηιορδάνου Πέτρος, Γραμματέας
Γεωργιάδη Αριστέα, Ταμίας
Κορώνας Ευάγγελος, Μέλος
Μπρούζγου Αγγελική, Μέλος

FORUM Χημικών Μηχανικών

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΕ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013


Παρακάτω είναι όλοι οι συνδυασμοί για την αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Μαγνησίας στους οποίους συμμετέχουν Χημικοί Μηχανικοί. Οι Εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στο κτίριο του ΤΕΕ Μαγνησίας.
1. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
• ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
• ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
• ΚΟΡΩΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
• ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
• ΣΙΔΑ ΑΓΟΡΙΤΣΑ

2. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
• ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΑΡΙΣΤΕΑ
• ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

3. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
• ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
• ΛΕΚΑΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4. ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
• ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
• ΣΚΟΥΦΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Χρειαζόμαστε όλους τους ΧΜ μαζί, ανεξαρτήτως παρατάξεως, ώστε να υπάρχει και η δική μας άποψη και φωνή στο ΤΕΕ. Θέλουμε να ενημερωνόμαστε, να συμμετέχουμε και να δίνουμε λύσεις. Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να στηρίξουμε κάθε υποψηφιότητα ΧΜ, ο καθένας με την δική του άποψη για τα πράγματα, που μπορεί να είναι είτε κομματική, είτε μόνο προσώπου.


Για όλους τους παραπάνω λόγους, ο Σύλλογος σχεδιάζει να κάνει μία συνάντηση με την συμμετοχή όλων των μελών και των παραπάνω υποψηφίων, ώστε να γνωρίσουμε από κοντά τους ανθρώπους που διεκδικούν μία θέση στην τοπική αντιπροσωπεία του ΤΕΕ, να ακούσουμε τις απόψεις και τις θέσεις τους, να μοιραστούμε τους προβληματισμούς τους, αλλά και να δεσμευτούμε όλοι μας - υποψήφιοι και μη - ότι πάνω από όλα προέχει η συλλογικότητα και η συνεργασία μεταξύ των μελών και μετά οποιοδήποτε προσωπικό ή κομματικό συμφέρον που αντιπροσωπεύει ο καθένας μας.

Για την επικείμενη συνάντηση, ο Σύλλογος θα σας ενημερώσει για την ώρα και την ημέρα που θα διεξαχθεί, μέσω του email, του ιστολογίου και των κοινωνικών δικτύων (Linkedin και Facebook).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου