Σας καλωσορίζουμε στο Ιστολόγιο που δημιούργησε ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας. Ο χώρος αυτός φιλοδοξεί να φιλοξενεί εκτός από τις ανακοινώσεις του Δ.Σ. και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τα μέλη.

Είναι μία προσπάθεια για καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των συναδέλφων με τη χρήση των εργαλείων που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία. Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα νέο τόπο συνάντησης των Χημικών Μηχανικών της Μαγνησίας και να στηρίξουμε τα μέλη μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Όσοι συνάδελφοι, μέλη ή μη, θα θέλατε να αναρτήσετε κάποιο κείμενο με τις απόψεις σας , για επιστημονικά θέματα, κάποια πρόταση ή και καταγγελία, μπορείτε να στείλετε το κείμενό σας στο email του συλλόγου.

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να ενωθείτε μαζί μας: Facebook, Linkedin, twitter

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ του συλλόγου

Μαγγιώρης Δημήτρης, Πρόεδρος
Χατζηιορδάνου Πέτρος, Γραμματέας
Γεωργιάδη Αριστέα, Ταμίας
Κορώνας Ευάγγελος, Μέλος
Μπρούζγου Αγγελική, Μέλος

FORUM Χημικών Μηχανικών

Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014

Προτάσεις ΠΤ Κρήτης στα πλαίσια της Δημόσιας Διαβούλευσης για την Διαχείριση Αποβλήτων

Στα πλαίσια της Δημόσιας Διαβούλευσης για τα Εθνικά Σχέδια Πρόληψης, Παραγωγής και Διαχείρισης Αποβλήτων, το Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης του ΠΣΧΜ απέστειλε τις προτάσεις του, στα παρακάτω θέματα:


Δημόσια Διαβούλευση για το σχέδιο αναθεώρησης του Εθνικού Σχεδιασμού Αποβλήτων (ΕΣΔΑ).

Δημόσια Διαβούλευση για τα Σχέδια Διαχείρισης ανά ρεύμα αποβλήτου με χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης και άμεσους, μεσοπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους.

Δημόσια Διαβούλευση αναφορικά στη θέσπιση καινοτομιών στο πλαίσιο του νέου Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου