Σας καλωσορίζουμε στο Ιστολόγιο που δημιούργησε ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας. Ο χώρος αυτός φιλοδοξεί να φιλοξενεί εκτός από τις ανακοινώσεις του Δ.Σ. και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τα μέλη.

Είναι μία προσπάθεια για καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των συναδέλφων με τη χρήση των εργαλείων που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία. Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα νέο τόπο συνάντησης των Χημικών Μηχανικών της Μαγνησίας και να στηρίξουμε τα μέλη μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Όσοι συνάδελφοι, μέλη ή μη, θα θέλατε να αναρτήσετε κάποιο κείμενο με τις απόψεις σας , για επιστημονικά θέματα, κάποια πρόταση ή και καταγγελία, μπορείτε να στείλετε το κείμενό σας στο email του συλλόγου.

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να ενωθείτε μαζί μας: Facebook, Linkedin, twitter

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ του συλλόγου

Μαγγιώρης Δημήτρης, Πρόεδρος
Χατζηιορδάνου Πέτρος, Γραμματέας
Γεωργιάδη Αριστέα, Ταμίας
Κορώνας Ευάγγελος, Μέλος
Μπρούζγου Αγγελική, Μέλος

FORUM Χημικών Μηχανικών

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

Σεμινάριο: Διενέργεια Ενεργειακών Επιθεωρήσεων στην Βιομηχανία


ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ  (Ιούνιος 2011)

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, οργανώνει τον Ιούνιο του 2011 δύο σεμινάρια μικρής διάρκειας. 

Τα σεμινάρια, που απευθύνονται κυρίως σε εργαζόμενους συναδέλφους, θα γίνουν στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ κατά τις απογευματινές ώρες (17.00 - 22.00) και η διάρκειά τους θα είναι 25 ώρες (μία εβδομάδα) το κάθε ένα. 

Τα σεμινάρια τα οποία θα γίνουν με την οργανωτική ευθύνη του Τμήματος Επαγγελματικών Θεμάτων, θα πραγματοποιηθούν στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ. 

Οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν καλούνται  να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στα γραφεία του ΤΕΕ/ΤΚΜ (Μ. Αλεξάνδρου 49, 1ος όροφος πρωτόκολλο, fax: 2310883110, email protocol-tkm@central.tee.gr). Σχετικά με την επιλογή των συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας όπως θα προκύπτει από το πρωτόκολλο του ΤΕΕ/ΤΚΜ. 

Η αίτηση συμμετοχής είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΤΕΕ/ΤΚΜ www.tkm.tee.gr (Πληροφορίες: Γραμμένος Οδυσσέας τηλ: 2310883145).
Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα χορηγηθεί σε όσους το παρακολουθήσουν ανελλιπώς (επιτρεπόμενη απουσία μέχρι 10% της διάρκειάς του) σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως και 8/6/2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου