Σας καλωσορίζουμε στο Ιστολόγιο που δημιούργησε ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας. Ο χώρος αυτός φιλοδοξεί να φιλοξενεί εκτός από τις ανακοινώσεις του Δ.Σ. και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τα μέλη.

Είναι μία προσπάθεια για καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των συναδέλφων με τη χρήση των εργαλείων που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία. Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα νέο τόπο συνάντησης των Χημικών Μηχανικών της Μαγνησίας και να στηρίξουμε τα μέλη μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Όσοι συνάδελφοι, μέλη ή μη, θα θέλατε να αναρτήσετε κάποιο κείμενο με τις απόψεις σας , για επιστημονικά θέματα, κάποια πρόταση ή και καταγγελία, μπορείτε να στείλετε το κείμενό σας στο email του συλλόγου.

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να ενωθείτε μαζί μας: Facebook, Linkedin, twitter

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ του συλλόγου

Μαγγιώρης Δημήτρης, Πρόεδρος
Χατζηιορδάνου Πέτρος, Γραμματέας
Γεωργιάδη Αριστέα, Ταμίας
Κορώνας Ευάγγελος, Μέλος
Μπρούζγου Αγγελική, Μέλος

FORUM Χημικών Μηχανικών

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Νέο ΔΣ Συλλόγου Περιφερειακού Τμήματος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας–Αποτελέσματα Εκλογών

 
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012, στα γραφεία του ΤΕΕ Μαγνησίας, διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής για το ΠΣΧΜ καθώς και για το Περιφερειακό Τμήμα Μαγνησίας του ΠΣΧΜ, σύμφωνα με τις οδηγίες της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του ΠΣΧΜ.


Συγκεκριμένα, για το Περιφερειακό Τμήμα Μαγνησίας και την ανάδειξη του νέου ΔΣ:
Ψήφισαν: 29
Έγκυρα: 29
Λευκά: 0
Άκυρα: 0
 
Έλαβαν:
Γεωργιάδη Αριστέα: 15
Κορώνας Ευάγγελος: 17
Μαγγιώρης Δημήτριος: 21
Μπρούζγου Αγγελική: 19
Χατζηιορδάνου Πέτρος: 10
 
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος Μαγνησίας, έλαβαν:
Καραγιαννόπουλος Κων/νος: 17
Καραχάλιος Αθανάσιος: 18
Φλέγκας Κων/νος: 23
 
Με δεδομένο το παραπάνω εκλογικό αποτέλεσμα, σήμερα 5 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 19:30 το νέα εκλεγμένα μέλη του ΔΣ συνήλθαν για να κατανεμηθούν οι αρμοδιότητες, σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου. Έτσι,το νέο ΔΣ αποφάσισε:
 
Πρόεδρος: Μαγγιώρης Δημήτριος
Γραμματέας: Χατζηιορδάνου Πέτρος
Ταμίας: Γεωργιάδη Αριστέα
Μέλος: Κορώνας Ευάγγελος
Μέλος: Μπρούζγου Αγγελική
 
Επίσης αποφασίστηκε:
1. Να δημιουργηθεί ένα ΑΦΜ για τον σύλλογο, που θα διευκολύνει τις μελλοντικές συναλλαγές του (ημερίδες, σεμινάρια κλπ), καθώς και τις εκπαιδεύσεις/επιμορφώσεις των μελών του με κέντρα και προγράμματα κατάρτισης.
2. Να μπορεί το κάθε μέλος να βλέπει την οικονομική κατάσταση του συλλόγου και την εξέλιξη των εξόδων-εσόδων, μέσω διαδικτυακής σύνδεσης. Το εν λόγω link θα δοθεί στα μέλη μέσω email όπου θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να το επισκέπτονται.
Τέλος, τέθηκε ως συνήθης μέρα διεξαγωγής των συνελεύσεων του συλλόγου, το απόγευμα της Κυριακής, για να διευκολυνθεί περισσότερο η προσέλευση των μελών του.
Η επόμενη ημερομηνία συνέλευσης του συλλόγου θα είναι ταυτόχρονα και η παράδοση-παραλαβή με το παλιό Διοικητικό Συμβούλιο. Η ώρα και η ημέρα θα γνωστοποιηθούν μέσω email, όταν οριστικοποιηθεί η ημερομηνία.
Όλες οι μελλοντικές συνελεύσεις του συλλόγου θα γίνονται πλέον στον 2ο όροφο (εκεί όπου διεξήχθησαν οι εκλογές της 4ης Νοεμβρίου).
 
Με τιμή
Το νέο ΔΣ του Συλλόγου

1 σχόλιο:

  1. Τώρα που τρέμει το ΤΕΕ είναι ευκαιρία για τους συλλόγους να πάρουν κεφάλι για να εκπροσωπούνται όλοι οι μηχανικοί αξιοπρεπώς. Καλή επιτυχία στο νέο ΔΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή