Σας καλωσορίζουμε στο Ιστολόγιο που δημιούργησε ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας. Ο χώρος αυτός φιλοδοξεί να φιλοξενεί εκτός από τις ανακοινώσεις του Δ.Σ. και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τα μέλη.

Είναι μία προσπάθεια για καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των συναδέλφων με τη χρήση των εργαλείων που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία. Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα νέο τόπο συνάντησης των Χημικών Μηχανικών της Μαγνησίας και να στηρίξουμε τα μέλη μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Όσοι συνάδελφοι, μέλη ή μη, θα θέλατε να αναρτήσετε κάποιο κείμενο με τις απόψεις σας , για επιστημονικά θέματα, κάποια πρόταση ή και καταγγελία, μπορείτε να στείλετε το κείμενό σας στο email του συλλόγου.

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να ενωθείτε μαζί μας: Facebook, Linkedin, twitter

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ του συλλόγου

Μαγγιώρης Δημήτρης, Πρόεδρος
Χατζηιορδάνου Πέτρος, Γραμματέας
Γεωργιάδη Αριστέα, Ταμίας
Κορώνας Ευάγγελος, Μέλος
Μπρούζγου Αγγελική, Μέλος

FORUM Χημικών Μηχανικών

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

Ενίσχυση της Περιφερειακής Δραστηριότητας του ΠΣΧΜ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με αυτό το μήνυμα, θα ήθελα κατ’ αρχήν να σας συγχαρώ για την εκλογή σας στα περιφερειακά τμήματα του ΠΣΧΜ και να ευχηθώ καλή επιτυχία και καλό κουράγιο στο έργο σας.
Ως μέλος του ΔΣ του ΠΣΧΜ (συμβαίνει να είμαι και πρόεδρος του περιφερειακού τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας – ΠΣΧΜ ΤΚΔΜ), έχω οριστεί ως σύνδεσμος με τα περιφερειακά τμήματα, με αναπληρωτή τον συν. Αναλυτή Βασίλη. Στον 4ο άξονα του προγράμματος δράσης του ΠΣΧΜ είναι τα Οργανωτικά Θέματα. Στόχος του άξονα δράσης, τίθεται η ενίσχυση της περιφερειακής δραστηριότητας του ΠΣΧΜ και η αποτελεσματική οργάνωση του ΠΣΧΜ, με τους παρακάτω στόχους:.

·       Παρακολούθηση και υποβοήθηση της δραστηριότητας των περιφερειακών τμημάτων,
·       Πληροφόρηση τους για τις ενέργειες και αποφάσεις του κεντρικού ΔΣ,
·       Υποστήριξη και επίλυση ειδικότερων προβλημάτων τους,
·       Οργάνωση των  τακτικών ετήσιων συσκέψεων με τα ΔΣ των ΠΤ
·       και επιπρόσθετα ο καθορισμός πάγιας οικονομικής ενίσχυσης τους ανα έτος (εφ όσον υπάρχει δυνατότητα στον προϋπολογισμό), η παροχή υποστήριξης εκδηλώσεων, η προβολή των δραστηριοτήτων των Περ. Τμημάτων στον Ιστόχωρο-Δελτίο ΠΣΧΜ και Δελτίο ΤΕΕ, η ενίσχυση Τοπικών Εκδόσεων όπως περιοδικό ή έρευνες, η 15μερη ηλεκτρονική ενημέρωση των ΔΣ των Π.Τ, η διερεύνηση σκοπιμότητας ίδρυσης νέων ΠΤ, κλπ.

Μέχρι την υλοποίηση της πρώτης συνάντησης των ΠΤ για τη θητεία αυτή, προτείνω να έχουμε μια συνεχή και ανοιχτή επικοινωνία μέσω mails, με αμφίδρομη ενημέρωση.

Επίσης μέχρι την ολοκλήρωση της επανακατασκευής του site του συλλόγου, σας ενημερώνω ότι το site του ΠΣΧΜ ΤΚΔΜ (www.psxm-tkdm.gr), είναι στη διάθεσή σας για ενημέρωση και προβολή των δράσεων των τμημάτων σας.

Είμαι στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση και προτάσεις και για την καλύτερη επικοινωνία.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
N. Kάρναβος
Προϊστάμενος Τμήματος Εργαστηρίων &
Τεχνικών Εφαρμογών Πλαστικών 
Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.
Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 10044, 54110 Θεσσαλονίκη
Τηλ.  2310 750276
Fax.  2310 750016
Κιν. 6972661391
Email: nkarna@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου