Σας καλωσορίζουμε στο Ιστολόγιο που δημιούργησε ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας. Ο χώρος αυτός φιλοδοξεί να φιλοξενεί εκτός από τις ανακοινώσεις του Δ.Σ. και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τα μέλη.

Είναι μία προσπάθεια για καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των συναδέλφων με τη χρήση των εργαλείων που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία. Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα νέο τόπο συνάντησης των Χημικών Μηχανικών της Μαγνησίας και να στηρίξουμε τα μέλη μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Όσοι συνάδελφοι, μέλη ή μη, θα θέλατε να αναρτήσετε κάποιο κείμενο με τις απόψεις σας , για επιστημονικά θέματα, κάποια πρόταση ή και καταγγελία, μπορείτε να στείλετε το κείμενό σας στο email του συλλόγου.

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να ενωθείτε μαζί μας: Facebook, Linkedin, twitter

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ του συλλόγου

Μαγγιώρης Δημήτρης, Πρόεδρος
Χατζηιορδάνου Πέτρος, Γραμματέας
Γεωργιάδη Αριστέα, Ταμίας
Κορώνας Ευάγγελος, Μέλος
Μπρούζγου Αγγελική, Μέλος

FORUM Χημικών Μηχανικών

Σάββατο, 7 Μαΐου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Η Post Bank Green Institute, θυγατρική εταιρεία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, σας προσκαλεί σε ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα:

«Οικιακά Φωτοβολταϊκά Συστήματα & Επενδυτικές Ευκαιρίες»
την Τετάρτη 11 Μαΐου 2011 και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα Μαγνησία του ξενοδοχείου Volos Palace (Ξενοφώντος & Θράκων, Βόλος).

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων / Π.Τ. Νομού Μαγνησίας.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα ακολουθήσει cocktail.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Post Bank Green Institute, κα Άννα Ματζαρίδου, τηλ.: 210/68 89 248, fax.: 210/68 44 777, e-mail:amatzaridou@ttgreeninstitute.com

1 σχόλιο:

  1. Γιατί γίνονται σεμινάρια μόνο για οικιακά φωτοβολταικά συστήματα; Δεν έχω δει πουθενά να αναφέρονται φωτοβολταικα πάρκα που είναι κάτι εξίσου ενδιαφέρον... Ίσως βέβαια επειδή αναφέρεται σε μικρότερη μερίδα ανθρώπων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή