Σας καλωσορίζουμε στο Ιστολόγιο που δημιούργησε ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας. Ο χώρος αυτός φιλοδοξεί να φιλοξενεί εκτός από τις ανακοινώσεις του Δ.Σ. και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τα μέλη.

Είναι μία προσπάθεια για καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των συναδέλφων με τη χρήση των εργαλείων που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία. Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα νέο τόπο συνάντησης των Χημικών Μηχανικών της Μαγνησίας και να στηρίξουμε τα μέλη μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Όσοι συνάδελφοι, μέλη ή μη, θα θέλατε να αναρτήσετε κάποιο κείμενο με τις απόψεις σας , για επιστημονικά θέματα, κάποια πρόταση ή και καταγγελία, μπορείτε να στείλετε το κείμενό σας στο email του συλλόγου.

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να ενωθείτε μαζί μας: Facebook, Linkedin, twitter

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ του συλλόγου

Μαγγιώρης Δημήτρης, Πρόεδρος
Χατζηιορδάνου Πέτρος, Γραμματέας
Γεωργιάδη Αριστέα, Ταμίας
Κορώνας Ευάγγελος, Μέλος
Μπρούζγου Αγγελική, Μέλος

FORUM Χημικών Μηχανικών

Κυριακή, 15 Μαΐου 2011

ΗΜΕΡΙΔΑ: ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ


Το Περιφ/κό Τμήμα Κεντρ. & Δυτ. Θεσσαλίας του Πανελληνίου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών διοργανώνει υπό την αιγίδα του ΤΕΕ Κεντρ. & Δυτ. Θεσσαλίας, ημερίδα με θέμα:


"ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ"


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα την Παρασκευή 20/5/2011 στις 19:00, στο κτίριο του ΤΕΕ (Καλλιθέας 7, 3ος όροφος). 


Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, αναφέρεται στο επισυναπτόμενο αρχείο.
Με εκτίμηση 


το Δ.Σ.του Συλλόγου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου