Σας καλωσορίζουμε στο Ιστολόγιο που δημιούργησε ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας. Ο χώρος αυτός φιλοδοξεί να φιλοξενεί εκτός από τις ανακοινώσεις του Δ.Σ. και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τα μέλη.

Είναι μία προσπάθεια για καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των συναδέλφων με τη χρήση των εργαλείων που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία. Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα νέο τόπο συνάντησης των Χημικών Μηχανικών της Μαγνησίας και να στηρίξουμε τα μέλη μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Όσοι συνάδελφοι, μέλη ή μη, θα θέλατε να αναρτήσετε κάποιο κείμενο με τις απόψεις σας , για επιστημονικά θέματα, κάποια πρόταση ή και καταγγελία, μπορείτε να στείλετε το κείμενό σας στο email του συλλόγου.

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να ενωθείτε μαζί μας: Facebook, Linkedin, twitter

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ του συλλόγου

Μαγγιώρης Δημήτρης, Πρόεδρος
Χατζηιορδάνου Πέτρος, Γραμματέας
Γεωργιάδη Αριστέα, Ταμίας
Κορώνας Ευάγγελος, Μέλος
Μπρούζγου Αγγελική, Μέλος

FORUM Χημικών Μηχανικών

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Τελικό Πρόγραμμα του 11ου Διεθνούς Συνεδρίου Μηχανικής Τροφίμων

Αγαπητοί συνάδελφοι,


Το συνημμένο αρχείο είναι το τελικό πρόγραμμα του 11ου Διεθνούς Συνεδρίου Μηχανικής Τροφίμων που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ τις προηγούμενες φορές διεξήχθη σε χώρες με παράδοση στην παραγωγή και τεχνολογία τροφίμων. Το Συνέδριο αυτό είναι από τα μεγαλύτερα στο χώρο των τροφίμων και διοργανώνεται από το ΕΜΠ (Σχολή Χημικών Μηχανικών) μαζί με το ΑΠΘ, το ΓΠΑ, το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος. Θα λάβει χώρα από 22-26 Μαΐου 2011 στην Αθήνα (Χίλτον). Θα παρουσιασθούν 450 προφορικές και 750 ανηρτημένες εργασίες και ο αριθμός των συμμετοχών θα φθάσει τους περίπου 1000 συνέδρους από 80 χώρες (90 Έλληνες).

Παρακαλώ για την ενημέρωση συναδέλφων μηχανικών, ιδιαίτερα αυτών που ασχολούνται με τα τρόφιμα. Το site του Συνεδρίου είναι: www.icef11.org .


Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Βάϊος Θ. Καραθάνος
Χημικός Μηχανικός
Καθηγητής Τμήματος Διατροφής-Διαιτολογίας
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Eλ. Βενιζέλου 70, Kαλλιθέα, 17671
τηλ. 210-9549224, 6973343944
φαξ. 210-9577050
vkarath@hua.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου