Σας καλωσορίζουμε στο Ιστολόγιο που δημιούργησε ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας. Ο χώρος αυτός φιλοδοξεί να φιλοξενεί εκτός από τις ανακοινώσεις του Δ.Σ. και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τα μέλη.

Είναι μία προσπάθεια για καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των συναδέλφων με τη χρήση των εργαλείων που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία. Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα νέο τόπο συνάντησης των Χημικών Μηχανικών της Μαγνησίας και να στηρίξουμε τα μέλη μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Όσοι συνάδελφοι, μέλη ή μη, θα θέλατε να αναρτήσετε κάποιο κείμενο με τις απόψεις σας , για επιστημονικά θέματα, κάποια πρόταση ή και καταγγελία, μπορείτε να στείλετε το κείμενό σας στο email του συλλόγου.

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να ενωθείτε μαζί μας: Facebook, Linkedin, twitter

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ του συλλόγου

Μαγγιώρης Δημήτρης, Πρόεδρος
Χατζηιορδάνου Πέτρος, Γραμματέας
Γεωργιάδη Αριστέα, Ταμίας
Κορώνας Ευάγγελος, Μέλος
Μπρούζγου Αγγελική, Μέλος

FORUM Χημικών Μηχανικών

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010

Εισηγήσεις για τα Επαγγελματικά Θέματα του Χημικού Μηχανικού

Από: ΠΣΧΜ Κεντ. και Δυτ. Θεσσαλίας <psxm_tkdt@yahoo.gr>
Ημερομηνία: 13 Οκτωβρίου 2010 11:48 μ.μ.
Θέμα: ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ

 Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας επισυνάπτουμε την εισήγηση του κ. Κάρναβου και του κ. Χατζηλυμπέρη (σε παρόμοια εκδήλωση που έγινε στην Καβάλα-περιέχει κάποια στοιχεία επιπλέον) επειδή σε κάποια cd δεν συμπεριλαμβανόταν. Σε αυτές θα βρείτε τα επαγγελματικά δικαιώματα των Χημικών Μηχανικών σύμφωνα με την Νομοθεσία.Ευελπιστούμε το cd που πήρατε και οι εισηγήσεις που σας στέλνουμε, να αποτελέσουν ένα καλό οδηγό για το επάγγελμα του Χημικού Μηχανικού και να καλύψουν τα θέματα-απορίες που δεν κατέστη δυνατό να αναπτυχθούν λόγω περιορισμένου χρόνου, στην εσπερίδα που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8/10/2010.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις που θα μας υποβάλλετε είτε ηλεκτρονικά είτε προφορικά  για τη διοργάνωση αντιστοίχων εκδηλώσεων που απασχολούν τον κλάδο και ευελπιστούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και εσείς στις δικές μας με ενεργή συμμετοχή των μελών.Με εκτίμηση,

Το ΔΣ

Σημ.: Όσοι συνάδελφοι δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στην εσπερίδα μπορούν να απευθυνθούν στο Σύλλογο για να παραλάβουν το cd.

Αρχεία από CD
Επιπλέον Αρχεία (εκτός CD) από τις εισηγήσεις του κ.Κάρναβου και κ.Χατζηλυμπέρη
  • Αρχείο pdf 1 (Επαγγελματικά Θέματα Χημικού Μηχανικού, Καβάλα 26/06/2007)
  • Αρχείο pdf 2 (Επαγγελματικά Θέματα Χημικού Μηχανικού, Λάρισα Οκτώβριος 2010)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου