Σας καλωσορίζουμε στο Ιστολόγιο που δημιούργησε ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας. Ο χώρος αυτός φιλοδοξεί να φιλοξενεί εκτός από τις ανακοινώσεις του Δ.Σ. και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τα μέλη.

Είναι μία προσπάθεια για καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των συναδέλφων με τη χρήση των εργαλείων που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία. Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα νέο τόπο συνάντησης των Χημικών Μηχανικών της Μαγνησίας και να στηρίξουμε τα μέλη μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Όσοι συνάδελφοι, μέλη ή μη, θα θέλατε να αναρτήσετε κάποιο κείμενο με τις απόψεις σας , για επιστημονικά θέματα, κάποια πρόταση ή και καταγγελία, μπορείτε να στείλετε το κείμενό σας στο email του συλλόγου.

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να ενωθείτε μαζί μας: Facebook, Linkedin, twitter

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ του συλλόγου

Μαγγιώρης Δημήτρης, Πρόεδρος
Χατζηιορδάνου Πέτρος, Γραμματέας
Γεωργιάδη Αριστέα, Ταμίας
Κορώνας Ευάγγελος, Μέλος
Μπρούζγου Αγγελική, Μέλος

FORUM Χημικών Μηχανικών

Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010

Πρόγραμμα Εσπερίδας για τα Επαγγελματικά Δικαιώματα των ΧΜ στην ΕλλάδαΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ


«ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΏΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ: Πανάγου Ευτυχία, Πρόεδρος Π.Τ. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ-ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ του ΠΣΧΜ, Φλέγκας Κων/νος, Πρόεδρος Π.Τ. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ του ΠΣΧΜ

 • 18:00    Προσέλευση
 • 18:15    Χαιρετισμοί      (Κ. Διαμάντος - Πρόεδρος ΤΕΕ Κεντρ. & Δυτ. Θεσσαλίας, Κ. Βαφειάδης - Πρόεδρος ΠΣΧΜ, Κ. Φλέγκας – Πρόεδρος ΠΣΧΜ Π.Τ. Μαγνησίας)
 • 18: 30   Κ. Κρεμαλής,Χημικός Mηχανικός- μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, π. Μέλος Δ.Ε. ΤΕΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου των ΧΜ στο Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χημικών Μηχανικών
 1. Εισαγωγικά για τις σπουδές και το επάγγελμα του ΧΜ
 2. Στοιχεία Έρευνας ΠΣΧΜ για την απασχόληση των ΧΜ
 • 19:15    Διάλειμμα                                   
 • 19:30   Ν.  Κάρναβος,   Χημικός  Μηχανικός Προϊστάμενος  Διαχείρισης Περιβάλλοντος ΕΛΠΕ,  Πρόεδρος του Συλλόγου Χ-Μ Π.Τ. Κεντρ. & Δυτ. Μακεδονίας, Μέλος Δ.Σ. ΠΣΧΜ.
 1. «Επαγγελματικά Δικαιώματα» ΧΜ στην Ελλάδα (Υπαλληλική σχέση -Δημόσιος Τομέας &  Ιδιωτικός Τομέας, Ελεύθερο επάγγελμα, Εκπαίδευση – Έρευνα) - Ενεργειακοί Επιθεωρητές.
 • 20:15   Κ. Κρεμαλής, Χημικός Μηχανικός
 1. Θέσεις του Κλάδου των ΧΜ για την άσκηση του επαγγέλματος του μηχανικού
 • 20:45   Συζήτηση – Ερωτήσεις – Παρεμβάσεις
 • 21:15   Λήξη ημερίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου