Σας καλωσορίζουμε στο Ιστολόγιο που δημιούργησε ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας. Ο χώρος αυτός φιλοδοξεί να φιλοξενεί εκτός από τις ανακοινώσεις του Δ.Σ. και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τα μέλη.

Είναι μία προσπάθεια για καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των συναδέλφων με τη χρήση των εργαλείων που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία. Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα νέο τόπο συνάντησης των Χημικών Μηχανικών της Μαγνησίας και να στηρίξουμε τα μέλη μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Όσοι συνάδελφοι, μέλη ή μη, θα θέλατε να αναρτήσετε κάποιο κείμενο με τις απόψεις σας , για επιστημονικά θέματα, κάποια πρόταση ή και καταγγελία, μπορείτε να στείλετε το κείμενό σας στο email του συλλόγου.

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να ενωθείτε μαζί μας: Facebook, Linkedin, twitter

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ του συλλόγου

Μαγγιώρης Δημήτρης, Πρόεδρος
Χατζηιορδάνου Πέτρος, Γραμματέας
Γεωργιάδη Αριστέα, Ταμίας
Κορώνας Ευάγγελος, Μέλος
Μπρούζγου Αγγελική, Μέλος

FORUM Χημικών Μηχανικών

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Αυτοχρηματοδοτούμενα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ Ι.ΕΚ.Ε.Μ. Τ.Ε.Ε. για Μηχανικούς ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2011

Ινστιτούτο Εκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Μελών Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Α.Ε.Αυτοχρηματοδοτούμενα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ Ι.ΕΚ.Ε.Μ. Τ.Ε.Ε. για Μηχανικούς

ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2011

Το Ινστιτούτο έχει προγραμματίσει την υλοποίηση των ακόλουθων σεμιναρίων την περίοδο Απριλίου - Ιουλίου 2011 στην Αθήνα στην Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα:



Στην Αθήνα

*Ο προγραμματισμός του συγκεκριμένου τμήματος είναι σε εξέλιξη. Παρακαλούμε δηλώστε την συμμετοχή σας για να σας ενημερώνουμε για τις ακριβείς ημερομηνίες

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται με την αποστολή της αίτησης σας στο fax: 210-5202849 η στο e-mail: tee_iekem@tee.gr

Τα σεμινάρια υλοποιούνται κυρίως κατά τις απογευματινές ώρες (17:00-21:00). Για το κόστος συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε την Ιστοσελίδα Κατάλογος.

Το κόστος συμμετοχής μπορεί να καλυφθεί από το Πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,45% του ΟΑΕΔ. Πληροφορίες: ΟΑΕΔ www.oaed.gr]

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία του Ινστιτούτου στα τηλέφωνα: 210 5221638, 210 5221195 (ώρες: 10:00-15:00) καθώς και να επισκεφθείτε την Ιστοσελίδα www.iekemtee.gr.

Είναι απαραίτητο να δηλώσετε την συμμετοχή σας για τις αντιστοιχες ημερομηνίες γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες
 
Το Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας του Ι.ΕΚ.Ε.Μ. Τ.Ε.Ε. έχει προγραμματίσει την υλοποίηση των ακόλουθων σεμιναρίων την περίοδο Απριλίου - Ιουλίου 2011 στην Θεσσαλονίκη:
 
 
Τα σεμινάρια υλοποιούνται κατά τις απογευματινές ώρες (17:00-22:00). Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία του Ινστιτούτου στα τηλέφωνα: 2310-230347 e-mail : gounarid@central.tee.gr

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται με την αποστολή της αίτησης σας στο fax: 2310 230334 η στο e-mail tee_iekem@tee.gr

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Σε περίπτωση που είστε σε πόλη εκτός των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης παρακαλούμε να δηλώσετε την συμμετοχή σας στην γραμματεία του Ινστιτούτου στα τηλέφωνα: 210 5221638, 210 5221195 (ώρες: 10:00-15:00) καθώς το Ινστιτούτο προγραμματίζει σεμινάρια σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Είναι απαραίτητο να δηλώσετε την συμμετοχή σας για τις αντιστοιχες ημερομηνίες γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου