Σας καλωσορίζουμε στο Ιστολόγιο που δημιούργησε ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας. Ο χώρος αυτός φιλοδοξεί να φιλοξενεί εκτός από τις ανακοινώσεις του Δ.Σ. και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τα μέλη.

Είναι μία προσπάθεια για καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των συναδέλφων με τη χρήση των εργαλείων που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία. Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα νέο τόπο συνάντησης των Χημικών Μηχανικών της Μαγνησίας και να στηρίξουμε τα μέλη μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Όσοι συνάδελφοι, μέλη ή μη, θα θέλατε να αναρτήσετε κάποιο κείμενο με τις απόψεις σας , για επιστημονικά θέματα, κάποια πρόταση ή και καταγγελία, μπορείτε να στείλετε το κείμενό σας στο email του συλλόγου.

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να ενωθείτε μαζί μας: Facebook, Linkedin, twitter

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ του συλλόγου

Μαγγιώρης Δημήτρης, Πρόεδρος
Χατζηιορδάνου Πέτρος, Γραμματέας
Γεωργιάδη Αριστέα, Ταμίας
Κορώνας Ευάγγελος, Μέλος
Μπρούζγου Αγγελική, Μέλος

FORUM Χημικών Μηχανικών

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

Συμμετοχή του Συλλόγου στο Θεσσαλικό Φόρουμ για το Περιβάλλον


Προς: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

          ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
          Ταχ.Δν/ση : Διοικητήριο Λάρισας


ΘΕΜΑ: Συμμετοχή στο Θεσσαλικό Φόρουμ για το Περιβάλλον


Σε απάντηση στο αρ.194/29-3-2001 έγγραφό σας, και έπειτα από την αριθ. 29.2/31-1-2011 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας για την σύσταση ειδικού γνωμοδοτικού οργάνου με τον τίτλο «Θεσσαλικό Φόρουμ για το Περιβάλλον» θα θέλαμε να εκδηλώσουμε την επιθυμία μας για συμμετοχή στο Φόρουμ.

Είμαστε ένας Επιστημονικός Σύλλογος, που μεγάλος αριθμός μελών μας απασχολείται επαγγελματικά με τα θέματα του Περιβάλλοντος στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα. Τα προγράμματα σπουδών των Σχολών των Χημικών Μηχανικών, καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό τα θέματα της προστασίας του Περιβάλλοντος.

Παρεμπιπτόντως να σας ενημερώσουμε ότι ο Σύλλογός μας, διοργανώνει το 2ο δεκαπενθήμερο του Μαΐου , στο Βόλο, ημερίδα με θέμα «Διαχείριση υγρών αποβλήτων και Αέρια ρύπανση». Με περισσότερα στοιχεία σχετικά με τη γνώση/δράση/εμπειρία του Συλλόγου σε θέματα προστασίας του Περιβάλλοντος, εάν χρειασθεί θα επανέλθουμε.


Για το Δ.Σ.
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                               Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΛΕΓΚΑΣ                                                                                 ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΡΟΥΖΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου