Σας καλωσορίζουμε στο Ιστολόγιο που δημιούργησε ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας. Ο χώρος αυτός φιλοδοξεί να φιλοξενεί εκτός από τις ανακοινώσεις του Δ.Σ. και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τα μέλη.

Είναι μία προσπάθεια για καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των συναδέλφων με τη χρήση των εργαλείων που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία. Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα νέο τόπο συνάντησης των Χημικών Μηχανικών της Μαγνησίας και να στηρίξουμε τα μέλη μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Όσοι συνάδελφοι, μέλη ή μη, θα θέλατε να αναρτήσετε κάποιο κείμενο με τις απόψεις σας , για επιστημονικά θέματα, κάποια πρόταση ή και καταγγελία, μπορείτε να στείλετε το κείμενό σας στο email του συλλόγου.

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να ενωθείτε μαζί μας: Facebook, Linkedin, twitter

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ του συλλόγου

Μαγγιώρης Δημήτρης, Πρόεδρος
Χατζηιορδάνου Πέτρος, Γραμματέας
Γεωργιάδη Αριστέα, Ταμίας
Κορώνας Ευάγγελος, Μέλος
Μπρούζγου Αγγελική, Μέλος

FORUM Χημικών Μηχανικών

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Επιστολή: "Συμμετοχή Συναδέλφου στην ΟΕ για την Αέρια Ρύπανση της πόλης του Βόλου"




Βόλος 30 Ιανουαρίου 2013

Προς: Πρόεδρο ΤΕΕ Μαγνησίας κ. Σ. Αναγνώστου
Κοινοποίηση:
Στα μέλη της Δ.Ε. ΤΕΕ Μαγνησίας
  1. κα. Αθανασία Καπούλα, Αντιπρόεδρο
  2. κα. Βίκυ Μήτρου, Γ. Γραμματέα
  3. κ. Γεώργιο Γαργάλα, μέλος
  4. κ. Νίκο – Απ. Καραγιάννη, μέλος
  5. κ. Δημήτριο Νιζάμη, μέλος
  6. κ. Αναστάσιο Σαλίων, μέλος
  7. κ. Κων/νο. Φλαμπούρη, μέλος

Στα μέλη της Κεντρικής Αντιπροσωπείας
1.  κ.  Νικόλαο Ηλιού, μέλος Κεντρικής Αντιπροσωπείας
2.  κ. Δημήτρη Κανελλή, μέλος Κεντρικής Αντιπροσωπείας
3.  κ. Κωνσταντίνο Παπαποστόλου, μέλος Κεντρικής Αντιπροσωπείας
      4.  κ. Αρ. Θεοχαρόπουλο, πρόεδρο Αντιπροσωπείας

Στα μέλη της ΟΕ για την Αέρια Ρύπανση
  1. κα. Μαργαρίτα Μαργαρίτη
  2. κα. Αγορίτσα Σίδα

Στα μέλη του ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών
1.   κ. Βαφειάδης Κώστας, Πρόεδρος
2.   κ. Αναλυτής Βασίλης, Γ. Γραμματέας
3.   κ. Κρεμαλής Κώστας, Α’ Αντιπρόεδρος
4.   κ. Σαμαράς Πέτρος, Β’ Αντιπρόεδρος
5.   κ. Γκορόγιας Άρης, Ταμίας
6.   κα. Μαργαρίτα Μπεάζη-Κατσιώτη, Μέλος
7.   κ. Ηλίας Τσιμπουκάκης, Μέλος
8.   κα. Μαρία-Μυρτώ Δαρδαβίλα, Μέλος
9.   κα. Αριάνα Ψωμά, Μέλος
  

Θέμα: «Συμμετοχή Συναδέλφου στην ΟΕ για την εκπόνηση έκθεσης σχετικά με την Αέρια Ρύπανση του Πολεοδομικού Συγκροτήματος της Πόλης του Βόλου»

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Αναφορικά με το θέμα που προέκυψε με την συνάδελφο και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας Αγγελικής Μπρούζγου για την συμμετοχή της στην ομάδα εργασίας με σκοπό την σύνταξη έκθεσης για την Αέρια Ρύπανση στο Πολεοδομικό Συγκρότημα της Πόλης του Βόλου, πιστεύουμε ότι θα ήταν θεμιτό και δίκαιο να επιτραπεί η αναγραφή του ονόματος της στο τελικό πόρισμα, χωρίς να υπάρχει η αξίωση από την ίδια για χρηματική αμοιβή, όπως αυτή ορίστηκε στην 73η συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/Μαγνησίας, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012, στις 20.30 μ.μ., στα γραφεία του ΤΕΕ


Το ΤΕΕ, αλλά και κάθε επιστημονικός σύλλογος, όπως ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας, έχει σαν βασική αρχή τον σεβασμό της επιστημονικής αξίας των μελών του, αλλά και κάθε επιστήμονα που έχει την ευθύνη των θέσεων που διατυπώνει και που αποτελούν το απαύγασμα της επιστημοσύνης του, τον κόπο του και την αξία των αποτελεσμάτων του.

Ως εκ’ τούτου το συμβάν που δημιουργήθηκε εκ’ παραδρομής μεταξύ της συναδέλφου και του ΤΕΕ, ότι δηλαδή δεν υπογράφτηκε η σχετική σύμβαση από την συνάδελφο Αγγελική Μπρούζγου για την αμοιβή της στην σύνταξης της έκθεσης για την Αέρια Ρύπανση λόγω απουσίας της στο εξωτερικό, δεν μπορεί επ’ ουδενί να ακυρώσει την συμμετοχή και την συνεισφορά της στην εν’ λόγω Ομάδα Εργασίας.
Το παραπάνω, μπορεί να επιβεβαιωθεί και από τις άλλους δύο συναδέλφους, αλλά και από την σχετική αλληλογραφία που ανταλλάχθηκε κατά το ημερολογιακό διάστημα της εκπόνησης της έκθεσης, το οποίο είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να σας αποσταλεί όποτε το ζητήσετε.

Το παρών μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αποδεικτικό έγγραφο, από το ΤΕΕ, για το ενδεχόμενο γραφειοκρατικού κωλύματος ή οικονομικού ελέγχου στην περίπτωση που θα πρέπει να συνδυαστεί η συμμετοχή των συναδέλφων με τις αμοιβές και τις συμβάσεις των μελών της ΟΕ για την σύνταξη έκθεσης για την Αέρια Ρύπανση στο Πολεοδομικό Συγκρότημα της Πόλης του Βόλου.

Συναδελφικά

Το ΔΣ του Συλλόγου ΧΜ Μαγνησίας

κ. Μαγγιώρης Δημήτρης, Πρόεδρος
κ. Χατζηιορδάνου Πέτρος, Γραμματέας
κα. Γεωργιάδη Αριστέα, Ταμίας
κ. Κορώνας Ευάγγελος, Μέλος
κα. Μπρούζγου Αγγελική, Μέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου