Σας καλωσορίζουμε στο Ιστολόγιο που δημιούργησε ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας. Ο χώρος αυτός φιλοδοξεί να φιλοξενεί εκτός από τις ανακοινώσεις του Δ.Σ. και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τα μέλη.

Είναι μία προσπάθεια για καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των συναδέλφων με τη χρήση των εργαλείων που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία. Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα νέο τόπο συνάντησης των Χημικών Μηχανικών της Μαγνησίας και να στηρίξουμε τα μέλη μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Όσοι συνάδελφοι, μέλη ή μη, θα θέλατε να αναρτήσετε κάποιο κείμενο με τις απόψεις σας , για επιστημονικά θέματα, κάποια πρόταση ή και καταγγελία, μπορείτε να στείλετε το κείμενό σας στο email του συλλόγου.

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να ενωθείτε μαζί μας: Facebook, Linkedin, twitter

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ του συλλόγου

Μαγγιώρης Δημήτρης, Πρόεδρος
Χατζηιορδάνου Πέτρος, Γραμματέας
Γεωργιάδη Αριστέα, Ταμίας
Κορώνας Ευάγγελος, Μέλος
Μπρούζγου Αγγελική, Μέλος

FORUM Χημικών Μηχανικών

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Επιστολή από ΤΕΕ Μαγνησίας: Απολύσεις συναδέλφων Χημικών Μηχανικών από την ΑΓΕΤ



ΠΡΟΣ: Μηχανικούς  μέλη ΤΕΕ Μαγνησίας 


Συνάδελφοι,

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013 και ώρα 11 το πρωί στο κτίριο  της Επιθεώρησης Εργασίας (Ιωλκού/Ιάσονος) θα γίνει τριμερή συνάντηση με θέμα την απόλυση συναδέλφων Χημικών Μηχανικών από την ΑΓΕΤ, στην οποία θα συμμετέχουν, οι υπό απόλυση συνάδελφοι μηχανικοί, οι εκπρόσωποι την εταιρείας και η επιθεώρηση εργασίας.
Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Μαγνησίας, αποφάσισε να παραστεί στα γραφεία της  Επιθεώρησης Εργασίας, στα πλαίσια της αλληλεγγύης προς τους απολυθέντες συναδέλφους.
Επίσης μπορεί να παραστεί όποιος συνάδελφος επιθυμεί.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή


          Ο Πρόεδρος                                                                      Η Γ. Γραμματέας
                                                                    
Σωκράτης Αναγνώστου                                                         Βίκυ Μήτρου 



Το Περιφερειακό Τμήμα Μαγνησίας του Πανελλήνιου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών ευχαριστεί θερμά για την παρουσία και την συμπαράσταση που επέδειξε το ΤΕΕ Μαγνησίας στους δύο συναδέλφους μας Χημικούς Μηχανικούς, μέσω του Προέδρου του κ. Σωκράτη Αναγνώστου, στην τριμερή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Επιθεώρησης Εργασίας στις 25/7/2013, για το θέμα των απολύσεων στην ΑΓΕΤ Ηρακλής του Ομίλου Lafarge


Με τιμή
Το ΔΣ του ΠΤ Μαγνησίας του ΠΣΧΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου