Σας καλωσορίζουμε στο Ιστολόγιο που δημιούργησε ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας. Ο χώρος αυτός φιλοδοξεί να φιλοξενεί εκτός από τις ανακοινώσεις του Δ.Σ. και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τα μέλη.

Είναι μία προσπάθεια για καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των συναδέλφων με τη χρήση των εργαλείων που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία. Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα νέο τόπο συνάντησης των Χημικών Μηχανικών της Μαγνησίας και να στηρίξουμε τα μέλη μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Όσοι συνάδελφοι, μέλη ή μη, θα θέλατε να αναρτήσετε κάποιο κείμενο με τις απόψεις σας , για επιστημονικά θέματα, κάποια πρόταση ή και καταγγελία, μπορείτε να στείλετε το κείμενό σας στο email του συλλόγου.

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να ενωθείτε μαζί μας: Facebook, Linkedin, twitter

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ του συλλόγου

Μαγγιώρης Δημήτρης, Πρόεδρος
Χατζηιορδάνου Πέτρος, Γραμματέας
Γεωργιάδη Αριστέα, Ταμίας
Κορώνας Ευάγγελος, Μέλος
Μπρούζγου Αγγελική, Μέλος

FORUM Χημικών Μηχανικών

Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013

Επιστολή από την συνάδελφο ΧΜ Ελένη Μπασμπανέλου: Ένσταση για τις τοποθετήσεις εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ04.02

προς ΠΥΣΔΕ Μαγνησίας

Καλησπέρα,

είμαι η Ελένη Μπασμπανέλου (ΠΕ12.08 - χημικός μηχανικός), εκπαιδευτικός που υπηρετώ στην Α Μαγνησίας.
Καταρχήν υποβάλλω την ένσταση με email γιατί βρίσκομαι εκτός Μαγνησίας οπότε δεν είναι δυνατή η φυσική μου παρουσία στη γραμματεία του ΠΥΣΔΕ και στην περιοχή που είμαι η πρόσβαση στο internet είναι δύσκολη γι'αυτό και μόλις πρόλαβα εμπρόθεσμα να τη στείλω.

Να σας υπενθυμίσω επίσης ότι πήρα μετάθεση πέρυσι μετά από ένσταση βασιζόμενη στη νομοθεσία που λέει ότι τα κενά για τα μαθήματα που διδάσκονται σε πρώτη (Α΄) ανάθεση από εκπαιδευτικούς περισσότερων του ενός κλάδων κατανέμονται ισομερώς σε όλους τους κλάδους.

Για δεύτερη φορά δεν το λαμβάνεται υπόψη. Έχουν τοποθετηθεί οριστικά στη Α Μαγνησίας δύο εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ04.02 και κανένας ΠΕ12.08 ενώ και οι δύο έχουν πρώτη ανάθεση το μάθημα της χημείας. Επίσης να σας ενημερώσω ότι στα ΕΠΑΛ οι εκπαιδευτικοί ΠΕ12.08 έχουν πρώτη ανάθεση και κάποια άλλα μαθήματα ειδικοτήτων.

Παρακαλώ να επανεξετάσετε τις τοποθετήσεις τις οποίες έχετε ανακοινώσει.
Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου το κινητό μου τηλέφωνο είναι 6974828166.

Ευχαριστώ πολύ,


Ελένη Μπασμπανέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου