Σας καλωσορίζουμε στο Ιστολόγιο που δημιούργησε ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας. Ο χώρος αυτός φιλοδοξεί να φιλοξενεί εκτός από τις ανακοινώσεις του Δ.Σ. και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τα μέλη.

Είναι μία προσπάθεια για καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των συναδέλφων με τη χρήση των εργαλείων που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία. Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα νέο τόπο συνάντησης των Χημικών Μηχανικών της Μαγνησίας και να στηρίξουμε τα μέλη μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Όσοι συνάδελφοι, μέλη ή μη, θα θέλατε να αναρτήσετε κάποιο κείμενο με τις απόψεις σας , για επιστημονικά θέματα, κάποια πρόταση ή και καταγγελία, μπορείτε να στείλετε το κείμενό σας στο email του συλλόγου.

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να ενωθείτε μαζί μας: Facebook, Linkedin, twitter

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ του συλλόγου

Μαγγιώρης Δημήτρης, Πρόεδρος
Χατζηιορδάνου Πέτρος, Γραμματέας
Γεωργιάδη Αριστέα, Ταμίας
Κορώνας Ευάγγελος, Μέλος
Μπρούζγου Αγγελική, Μέλος

FORUM Χημικών Μηχανικών

Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΩΔΩΝΗΣ

Αγαπητά μέλη,

Είμαι Χημικός Μηχανικός ΠΕ μόνιμος υπάλληλος στο Δήμο Δωδώνης Ιωαννίνων. Προκειμένου να καταφέρω να μεταταγώ σε αντίστοιχη θέση κοντά στον τόπο καταγωγής μου θα πρέπει πρωτίστως να υπάρχει και άλλος Χημικός Μηχανικός στην υπηρεσία μου. Έτσι για να "ξεφύγω" από τον σκόπελο της μοναδικότητας της θέσης, έχει ανακοινωθεί στο Δήμο Δωδώνης πρόσκληση μετατάξεων (επισυνάπτεται).
Παρακαλώ αν μπορείτε να την προωθήσετε σε μέλη του συλλόγου - υπαλλήλων από Υπουργεία ή άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες, Ο.Τ.Α και Ν.Π.Δ.Δ.- ειδικότητας Χημικών Μηχανικών για ενημέρωσή τους.

Ευχαριστώ θερμά,
Θανάσης Χρόνης

Το πλήρες κείμενο, εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου