Σας καλωσορίζουμε στο Ιστολόγιο που δημιούργησε ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας. Ο χώρος αυτός φιλοδοξεί να φιλοξενεί εκτός από τις ανακοινώσεις του Δ.Σ. και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τα μέλη.

Είναι μία προσπάθεια για καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των συναδέλφων με τη χρήση των εργαλείων που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία. Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα νέο τόπο συνάντησης των Χημικών Μηχανικών της Μαγνησίας και να στηρίξουμε τα μέλη μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Όσοι συνάδελφοι, μέλη ή μη, θα θέλατε να αναρτήσετε κάποιο κείμενο με τις απόψεις σας , για επιστημονικά θέματα, κάποια πρόταση ή και καταγγελία, μπορείτε να στείλετε το κείμενό σας στο email του συλλόγου.

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να ενωθείτε μαζί μας: Facebook, Linkedin, twitter

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ του συλλόγου

Μαγγιώρης Δημήτρης, Πρόεδρος
Χατζηιορδάνου Πέτρος, Γραμματέας
Γεωργιάδη Αριστέα, Ταμίας
Κορώνας Ευάγγελος, Μέλος
Μπρούζγου Αγγελική, Μέλος

FORUM Χημικών Μηχανικών

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

Ο Σύλλογος ΧΜ Μαγνησίας κοντά στα σχολεία και την εκπαίδευση

Την Τρίτη 12/2/2013, ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας, μέσω του εκπροσώπου του και μέλους του ΔΣ κ. Ευάγγελο Κορώνα, πραγματοποίησε επίσκεψη στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου σε μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών και της πολιτείας σε θέματα ανακύκλωσης, κατόπιν πρόσκλησης από την Καθηγήτρια αγγλικών Κα Παρασκεύή Καραβατάκη και την Δασκάλα Κα Ιωάννα Τσιτσικλή. 

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε παρουσίαση στους Μαθητές των δύο τμημάτων της 5ης Δημοτικού αναφορικά με το τι είναι η ανακύκλωση, ποια τα οφέλη της και οι λόγοι που πρέπει κανείς να κάνει ανακύκλωση. 

Επίσης, την επόμενη Τρίτη 19/2/2013 στις 18:30 μμ, ο κ Ευάγγελος Κορώνας έχει προσκληθεί από την Διευθύντρια του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου, κα Χατζηζήση Ελένη, καθώς και του συλλόγου διδασκόντων για μια 2ωρη εισήγηση προς τους μαθητές σχετικά με την γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου