Σας καλωσορίζουμε στο Ιστολόγιο που δημιούργησε ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας. Ο χώρος αυτός φιλοδοξεί να φιλοξενεί εκτός από τις ανακοινώσεις του Δ.Σ. και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τα μέλη.

Είναι μία προσπάθεια για καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των συναδέλφων με τη χρήση των εργαλείων που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία. Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα νέο τόπο συνάντησης των Χημικών Μηχανικών της Μαγνησίας και να στηρίξουμε τα μέλη μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Όσοι συνάδελφοι, μέλη ή μη, θα θέλατε να αναρτήσετε κάποιο κείμενο με τις απόψεις σας , για επιστημονικά θέματα, κάποια πρόταση ή και καταγγελία, μπορείτε να στείλετε το κείμενό σας στο email του συλλόγου.

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να ενωθείτε μαζί μας: Facebook, Linkedin, twitter

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ του συλλόγου

Μαγγιώρης Δημήτρης, Πρόεδρος
Χατζηιορδάνου Πέτρος, Γραμματέας
Γεωργιάδη Αριστέα, Ταμίας
Κορώνας Ευάγγελος, Μέλος
Μπρούζγου Αγγελική, Μέλος

FORUM Χημικών Μηχανικών

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Ενημέρωση - Προγραμματισμός Σεμιναρίων ΠΣΧΜ

Αγαπητοί Πρόεδροι,


Ονομάζομαι Φωτοπούλου Εύα και είμαι η  Διευθύντρια του Επιστημονικού και Επιμορφωτικού Κέντρου Χημικών Μηχανικών του ΠΣΧΜ. Aρχικά θέλω να σας ευχηθώ καλή θητεία στα ΠΤ του ΠΣΧΜ. 
Το Επιστημονικό και Επιμορφωτικό Κέντρο Χημικών Μηχανικών αυτή την περίοδο βρίσκεται στην φάση του προγραμματισμού των σεμιναρίων  για το 2ο εξάμηνο 2010. Στόχος του ΕΕΚΧΜ είναι να είναι προετοιμασμένο  για την έγκαιρη ενημέρωση (πριν τον Αύγουστο) των επιχειρήσεων και όλων των υποψήφιων εκπαιδευόμενων, σχετικά με τα σεμινάρια που θα υλοποιηθούν.
Σας αποστέλλω των προγραμματισμό με τα σεμινάρια που υλοποιούνται τα τελευταία χρόνια (δείτε το πρόγραμμα σεμιναρίων εδώ), ώστε να έχετε μια εικόνα των παρεχόμενων υπηρεσιών εκπαίδευσης. Διευκρινίζεται ότι, η λίστα αυτή αφορά αποκλειστικά τα σεμινάρια που υλοποιούνται στις εγκαταστάσεις μας στην Αθήνα, καθώς και κάποια από αυτά στην Θεσσαλονίκη τα τελευταία 2 χρόνια.

Το ΕΕΚΧΜ προσπαθεί διαρκώς να εμπλουτίζει τις δραστηριότητες του με νέα σεμινάρια σε θέματα αιχμής που αφορούν κυρίως τους ΧΜ αλλά και στελεχη του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα παρεμφερών ειδικοτήτων. Αν έχετε κάποια νέα ιδέα για σεμινάρια ή εκπαιδευτές για συνεργασία που θα μπορούσατε να μας προτείνετε, παρακαλώ όπως με ενημερώσετε και επικοινωνήσετε μαζί μου ώστε να συζητήσουμε.

Στόχος μας είναι να επεκταθούμε στην ελληνική  Περιφέρεια, όπως έχουμε κάνει και στην Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στους συναδέλφους και γενικότερα σε όσους δυσκολεύονται να παρευρεθούν στα γραφεία μας.
Θα ήθελα να με ενημερώσετε αν έχετε κάποια πρόταση για να πετύχουμε από κοινού τον στόχο αυτό και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε άμεσες και αποτελεσματικές ενέργειες.



Με εκτίμηση,
Φωτοπούλου Εύα
Διευθύντρια
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Επιστημονικό και Επιμορφωτικό
Κέντρο Χημικών Μηχανικών
Γρυπάρη 136, 176 73 Καλλιθέα
Τηλ: 2109536775-6 , Fax: 2109536777
e-mail: eek@hol.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου