Σας καλωσορίζουμε στο Ιστολόγιο που δημιούργησε ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας. Ο χώρος αυτός φιλοδοξεί να φιλοξενεί εκτός από τις ανακοινώσεις του Δ.Σ. και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τα μέλη.

Είναι μία προσπάθεια για καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των συναδέλφων με τη χρήση των εργαλείων που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία. Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα νέο τόπο συνάντησης των Χημικών Μηχανικών της Μαγνησίας και να στηρίξουμε τα μέλη μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Όσοι συνάδελφοι, μέλη ή μη, θα θέλατε να αναρτήσετε κάποιο κείμενο με τις απόψεις σας , για επιστημονικά θέματα, κάποια πρόταση ή και καταγγελία, μπορείτε να στείλετε το κείμενό σας στο email του συλλόγου.

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να ενωθείτε μαζί μας: Facebook, Linkedin, twitter

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ του συλλόγου

Μαγγιώρης Δημήτρης, Πρόεδρος
Χατζηιορδάνου Πέτρος, Γραμματέας
Γεωργιάδη Αριστέα, Ταμίας
Κορώνας Ευάγγελος, Μέλος
Μπρούζγου Αγγελική, Μέλος

FORUM Χημικών Μηχανικών

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Διαδικασία Συνδιοργάνωσης Σεμιναρίων με το ΕΕΚΧΜ

Η διαδικασία συνδιοργάνωσης σεμιναρίων, που ακολουθείται, είναι η εξής:
  • Η εύρεση κατάλληλου χώρου διδασκαλίας με τον κατάλληλο εξοπλισμό (υπολογιστής και pc projector) από τον τοπικό σύλλογο. 
  • Η οργάνωση και η προώθηση του σεμιναρίου, όπως το αναλυτικό πρόγραμμα και την αίτηση συμμετοχής που αναλαμβάνει το κέντρο επιμόρφωσης ΕΕΚΧΜ. Την διαφήμιση και την προώθηση σε ανθρώπους που θα ενδιαφερθούν, σε τοπικό επίπεδο, την αναλαμβάνει ο τοπικός σύλλογος.
  • Η συμμετοχή των ατόμων που είναι συνήθως από 12-25 άτομα
  • Το οικονομικό μέρος του σεμιναρίου, όπως αμοιβές εκπαιδευτών, η διαμονή και η είσπραξη από εκπαιδευόμενους, το αναλαμβάνει το ΕΕΚΧΜ.
Το κόστος συμμετοχής των σεμιναρίων συνήθως ποικίλει ανάλογα με την διάρκεια του σεμιναρίου. Οι κανονικές τιμές που ακολουθούνται για διήμερα σεμινάρια, είναι:
  • 350 ευρώ για τα μέλη του ΠΣΧΜ
  • 400 ευρώ για τους υπόλοιπους
  • Ειδικές τιμές – εκπτώσεις για ανέργους, φοιτητές, ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρείες με συμμετοχή 2 ατόμων και άνω.
Σημείωση: Η συμμετοχή ατόμων μέσω εταιρειών, οι οποίες ενδιαφέρονται για την συμμετοχή των υπαλλήλων τους (τουλάχιστον 2 άτομα και άνω), καλύπτεται από τον ΟΑΕΔ. Στην περίπτωση αυτή, ο τοπικός σύλλογος έχει την ευθύνη στην επιλογή κατάλληλης αίθουσας με υπολογιστή που να μπορεί να έχει σύνδεση στο διαδίκτυο (απαίτηση του ΟΑΕΔ για τον επιτόπιο έλεγχο των συμμετεχόντων).

Το ΕΕΚΧΜ θα παραμείνει κλειστό από από 2/8 έως και 27/8.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου