Σας καλωσορίζουμε στο Ιστολόγιο που δημιούργησε ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας. Ο χώρος αυτός φιλοδοξεί να φιλοξενεί εκτός από τις ανακοινώσεις του Δ.Σ. και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τα μέλη.

Είναι μία προσπάθεια για καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των συναδέλφων με τη χρήση των εργαλείων που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία. Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα νέο τόπο συνάντησης των Χημικών Μηχανικών της Μαγνησίας και να στηρίξουμε τα μέλη μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Όσοι συνάδελφοι, μέλη ή μη, θα θέλατε να αναρτήσετε κάποιο κείμενο με τις απόψεις σας , για επιστημονικά θέματα, κάποια πρόταση ή και καταγγελία, μπορείτε να στείλετε το κείμενό σας στο email του συλλόγου.

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να ενωθείτε μαζί μας: Facebook, Linkedin, twitter

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ του συλλόγου

Μαγγιώρης Δημήτρης, Πρόεδρος
Χατζηιορδάνου Πέτρος, Γραμματέας
Γεωργιάδη Αριστέα, Ταμίας
Κορώνας Ευάγγελος, Μέλος
Μπρούζγου Αγγελική, Μέλος

FORUM Χημικών Μηχανικών

Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

Διαβούλευση Για Σχέδιο Δράσης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

2ας Νοεμβρίου & Ξενοφώντος
(Στοά Ηλία Καραπατή)
Βόλος Τ.Κ. 38333
Τηλ. 24210-26173, 26574
Fax: 24210-21944
email: tee_vol@tee.gr
Website: http://www.teemagn.tee.gr/

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010
Αρ. Πρωτ.:1602

ΠΡΟΣ: Μέλη ΤΕΕ Μαγνησίας

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Όπως γνωρίζετε εδώ και μερικές ημέρες το Τεχνικό Επιμελητήριο Μαγνησίας έχει νέα διοίκηση, η οποία θα πρέπει πολύ σύντομα να προχωρήσει στην κατάρτιση του Σχεδίου Δράσης της για την τριετία 2010 – 2012.

Η νέα Διοικούσα Επιτροπή στην πρώτη συνεδρίαση της αποφάσισε να προχωρήσει σε διαβούλευση με τους διπλωματούχους μηχανικούς – μέλη του ΤΕΕ Μαγνησίας, προκειμένου να αφουγκραστεί ακόμη καλύτερα τα προβλήματα που τους απασχολούν, αλλά και να ακούσει τις απόψεις τους για το πώς θα ήθελαν να δραστηριοποιηθεί το ΤΕΕ Μαγνησίας την επόμενη τριετία.

Για το λόγο αυτό, σας ζητούμε να καταθέσετε ηλεκτρονικά τις απόψεις σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση tee_vol@tee.gr, μέχρι την Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010, προκειμένου να τις εξετάσουμε και να τις συμπεριλάβουμε αν είναι δυνατόν στο νέο Σχέδιο Δράσης του ΤΕΕ Μαγνησίας.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή

Ο Πρόεδρος: Σωκράτης Αναγνώστου
Η Γ. Γραμματέας: Βίκη Μήτρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου