Σας καλωσορίζουμε στο Ιστολόγιο που δημιούργησε ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας. Ο χώρος αυτός φιλοδοξεί να φιλοξενεί εκτός από τις ανακοινώσεις του Δ.Σ. και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τα μέλη.

Είναι μία προσπάθεια για καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των συναδέλφων με τη χρήση των εργαλείων που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία. Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα νέο τόπο συνάντησης των Χημικών Μηχανικών της Μαγνησίας και να στηρίξουμε τα μέλη μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Όσοι συνάδελφοι, μέλη ή μη, θα θέλατε να αναρτήσετε κάποιο κείμενο με τις απόψεις σας , για επιστημονικά θέματα, κάποια πρόταση ή και καταγγελία, μπορείτε να στείλετε το κείμενό σας στο email του συλλόγου.

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να ενωθείτε μαζί μας: Facebook, Linkedin, twitter

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ του συλλόγου

Μαγγιώρης Δημήτρης, Πρόεδρος
Χατζηιορδάνου Πέτρος, Γραμματέας
Γεωργιάδη Αριστέα, Ταμίας
Κορώνας Ευάγγελος, Μέλος
Μπρούζγου Αγγελική, Μέλος

FORUM Χημικών Μηχανικών

Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010

Επιστολη προς Πρόεδρο και Δ.Ε. ΤΕΕ Μαγνησίας

Πανελλήνιος Σύλλογος Χημικών Μηχανικών
Περιφερειακό Τμήμα Μαγνησίας
Ταχ. δ/νση: 2ας Νοεμβρίου-Ξενοφώντος, (Στοά Ηλία Καραπατή), 38333 Βόλος
Τηλ.:24210 83334/41416, Fax:24210 83312
email: psxm.magn@gmail.com, web: psxmmagn.blogspot.comΒόλος 15-07-2010
Αριθ.Πρωτ.: 5

Προς: Πρόεδρο και Μέλη Διοικούσας Επιτροπής
ΤΕΕ Μαγνησίας
Συνάδελφοι

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Μαγνησίας του Πανελληνίου Συλλόγου Χημικών, σας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εκλογή σας στη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Μαγνησίας και ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.

Ως γνωστόν, ο κλάδος των Χημικών Μηχανικών παρουσιάζει οξυμένα προβλήματα όπως ανεργία, μεγαλύτερη από όλους τους κλάδους των Μηχανικών, σημαντική ετεροαπασχόληση, νομικά εμπόδια στην άσκηση των επαγγελματικών δικαιωμάτων κλπ. Σε αυτά προστίθενται, τα προβλήματα που γενικότερα απασχολούν όλους τους Μηχανικούς και εργαζόμενους.

Το νέο Δ.Σ. θα προσπαθήσει να ενεργοποιήσει τον Σύλλογό μας και σε αυτή την προσπάθεια περιμένουμε την συμπαράστασή σας.

Τις προσεχείς ημέρες θα επιδιώξουμε συνάντηση μαζί σας, για να σας εκθέσουμε από κοντά τα προβλήματά μας αλλά συγχρόνως να κάνουμε και τις προτάσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου