Σας καλωσορίζουμε στο Ιστολόγιο που δημιούργησε ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας. Ο χώρος αυτός φιλοδοξεί να φιλοξενεί εκτός από τις ανακοινώσεις του Δ.Σ. και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τα μέλη.

Είναι μία προσπάθεια για καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των συναδέλφων με τη χρήση των εργαλείων που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία. Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα νέο τόπο συνάντησης των Χημικών Μηχανικών της Μαγνησίας και να στηρίξουμε τα μέλη μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Όσοι συνάδελφοι, μέλη ή μη, θα θέλατε να αναρτήσετε κάποιο κείμενο με τις απόψεις σας , για επιστημονικά θέματα, κάποια πρόταση ή και καταγγελία, μπορείτε να στείλετε το κείμενό σας στο email του συλλόγου.

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να ενωθείτε μαζί μας: Facebook, Linkedin, twitter

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ του συλλόγου

Μαγγιώρης Δημήτρης, Πρόεδρος
Χατζηιορδάνου Πέτρος, Γραμματέας
Γεωργιάδη Αριστέα, Ταμίας
Κορώνας Ευάγγελος, Μέλος
Μπρούζγου Αγγελική, Μέλος

FORUM Χημικών Μηχανικών

Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010

Επιστολή προς Πρόεδρο ΤΕΕ Μαγνησίας

Πανελλήνιος Σύλλογος Χημικών Μηχανικών
Περιφερειακό Τμήμα Μαγνησίας
Ταχ. δ/νση: 2ας Νοεμβρίου-Ξενοφώντος, (Στοά Ηλία Καραπατή), 38333 Βόλος
Τηλ.:24210 83334/41416, Fax:24210 83312
email: psxm.magn@gmail.com, web: psxmmagn.blogspot.com


Βόλος 15-07-2010

Αριθ.Πρωτ.: 4
Προς: Πρόεδρο ΤΕΕ Μαγνησίας

Κύριε Πρόεδρε

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Μαγνησίας του Πανελληνίου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών, σας ευχαριστούν για τις ευχές σας, που μας εκφράσατε με την αρ.πρωτ.1512/28-6-10 επιστολή σας, για την εκλογή μας ως νέο Δ.Σ..

Και εμείς, για την επανεκλογή σας ως Προέδρου του ΤΕΕ Μαγνησίας, σας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.

Ως γνωστόν, ο κλάδος των Χημικών Μηχανικών παρουσιάζει οξυμένα προβλήματα όπως ανεργία, μεγαλύτερη από όλους τους κλάδους των Μηχανικών, σημαντική ετεροαπασχόληση, νομικά εμπόδια στην άσκηση των επαγγελματικών δικαιωμάτων κλπ. Σε αυτά προστίθενται, τα προβλήματα που γενικότερα απασχολούν όλους τους Μηχανικούς και εργαζόμενους.
Το νέο Δ.Σ. θα προσπαθήσει να ενεργοποιήσει τον Σύλλογό μας και σε αυτή την προσπάθεια περιμένουμε έμπρακτα την συμπαράστασή σας, που εκδηλώσατε με την παραπάνω επιστολή σας.

Τις προσεχείς ημέρες θα επιδιώξουμε συνάντηση μαζί σας, για να σας εκθέσουμε από κοντά τα προβλήματά μας αλλά συγχρόνως να κάνουμε και τις προτάσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου