Σας καλωσορίζουμε στο Ιστολόγιο που δημιούργησε ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας. Ο χώρος αυτός φιλοδοξεί να φιλοξενεί εκτός από τις ανακοινώσεις του Δ.Σ. και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τα μέλη.

Είναι μία προσπάθεια για καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των συναδέλφων με τη χρήση των εργαλείων που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία. Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα νέο τόπο συνάντησης των Χημικών Μηχανικών της Μαγνησίας και να στηρίξουμε τα μέλη μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Όσοι συνάδελφοι, μέλη ή μη, θα θέλατε να αναρτήσετε κάποιο κείμενο με τις απόψεις σας , για επιστημονικά θέματα, κάποια πρόταση ή και καταγγελία, μπορείτε να στείλετε το κείμενό σας στο email του συλλόγου.

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να ενωθείτε μαζί μας: Facebook, Linkedin, twitter

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ του συλλόγου

Μαγγιώρης Δημήτρης, Πρόεδρος
Χατζηιορδάνου Πέτρος, Γραμματέας
Γεωργιάδη Αριστέα, Ταμίας
Κορώνας Ευάγγελος, Μέλος
Μπρούζγου Αγγελική, Μέλος

FORUM Χημικών Μηχανικών

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Επιστολή προς Νομάρχη Μαγνησίας

Πανελλήνιος Σύλλογος Χημικών Μηχανικών
Περιφερειακό Τμήμα Μαγνησίας
Ταχ. δ/νση: 2ας Νοεμβρίου-Ξενοφώντος, (Στοά Ηλία Καραπατή), 38333 Βόλος
Τηλ.:24210 83334/41416, Fax:24210 83312
email: psxm.magn@gmail.com, web: psxmmagn.blogspot.com


Βόλος 26 Ιουλίου 2010
Αριθ. πρωτ.: 6

Προς: ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ Κου ΝΟΜΑΡΧΗ

Κοιν.: ΤΕΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κε ΝΟΜΑΡΧΗ

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την επαναδραστηριοποίηση του συλλόγου Χημικών Μηχανικών στο Νομό Μαγνησίας μετά τις πρόσφατες εκλογές. Η μαζική συμμετοχή των μελών στις εκλογές και κυρίως η δραστηριοποιησή τους μετά από αυτές μας οδηγούν στην ανάληψη πρωτοβουλιών και στην συμμετοχή στα δρώμενα που αφορούν την περιοχή μας σε μια δύσκολη για όλους περίοδο.

Ως εκ τούτου θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να συμπεριλάβετε εκπρόσωπο του συλλόγου μας στην επιτροπή που έχετε συστήσει για τα φωτοβολταϊκά συστήματα στο Πήλιο καθώς και να μας συμπεριλαμβάνετε ως φορέα σε αντίστοιχες επιτροπές που ασχολούνται με ζητήματα που άπτονται των τομέων περιβάλλοντος, ενέργειας, βιομηχανίας, επενδύσεων, ποιότητας και ασφάλειας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για την επιστημονική υποστήριξη πρωτοβουλιών που συμβάλουν στην ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή και την βελτίωση της ποιότητας ζωής της ευρύτερης περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου