Σας καλωσορίζουμε στο Ιστολόγιο που δημιούργησε ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Μαγνησίας. Ο χώρος αυτός φιλοδοξεί να φιλοξενεί εκτός από τις ανακοινώσεις του Δ.Σ. και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τα μέλη.

Είναι μία προσπάθεια για καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των συναδέλφων με τη χρήση των εργαλείων που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία. Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα νέο τόπο συνάντησης των Χημικών Μηχανικών της Μαγνησίας και να στηρίξουμε τα μέλη μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Όσοι συνάδελφοι, μέλη ή μη, θα θέλατε να αναρτήσετε κάποιο κείμενο με τις απόψεις σας , για επιστημονικά θέματα, κάποια πρόταση ή και καταγγελία, μπορείτε να στείλετε το κείμενό σας στο email του συλλόγου.

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να ενωθείτε μαζί μας: Facebook, Linkedin, twitter

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ του συλλόγου

Μαγγιώρης Δημήτρης, Πρόεδρος
Χατζηιορδάνου Πέτρος, Γραμματέας
Γεωργιάδη Αριστέα, Ταμίας
Κορώνας Ευάγγελος, Μέλος
Μπρούζγου Αγγελική, Μέλος

FORUM Χημικών Μηχανικών

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Ανακοίνωση Εκδρομής απο το ΤΕΕ Μαγνησίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Μαγνησίας, προτίθεται να διοργανώσει 8ημέρη εκδρομή στη Συρία κατά το χρονικό διάστημα από τις 25 Οκτωβρίου έως τη 1 Νοεμβρίου 2010.

Η τιμή για το δίκλινο δωμάτιο υπολογίζεται περίπου στα 1280 ευρώ.

Οσοι από εσάς ενδιαφέρονται μπορούν αν δηλώσουν συμμετοχή στη Γραμματεία του ΤΕΕ Μαγνησίας, (2ας Νοεμβρίου και Ξενοφώντος τηλ.2421026173-26574) με την κατάθεση προκαταβολής 500 ευρώ.

Προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων.



Συναδελφικά

Σωκράτης Αναγνώστου
Πρόεδρος ΤΕΕ Μαγνησίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου